Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво да очакваме от 22-ия „София Филм фест на брега” в Бургас

Какво да очакваме от 22-ия „София Филм фест на брега” в Бургас

Филмовият фестивал „София Филм Фест на брега” ще очаква своите зрители от 21 до 28 март в Културен дом, НХК Бургас. Два филма ще бъдат показани след церемонията по официалното откриване на фестивала в Бургас.

Филмовият  фестивал „София Филм Фест на брега” ще очаква своите зрители от 21 до 28 март в Културен дом, НХК Бургас. Два филма ще бъдат показани след церемонията по официалното откриване на фестивала в Бургас. С пълнометражния филм “Паднали листа” на Аки Каурисмаки ще бъде даден стартът на филмовия фест на 21 март в Културен дом НХК, а след него зрителите ще гледат документалния филм за бургаския драматичен театър “Адриана Будевска” - “Отвъд завесата”, на режисьора Слави Георгиев. 

След традиционното посрещане на публиката на входа на Културен дом НХК с мелодиите на бургаския духов оркестър и кратка церемония по откриване на фестивала в 18.30 часа киноманите ще могат да се насладят на новия филм на финландеца Аки Каурисмаки - “Паднали листа”.  Веднага след края на прожекцията премиерно ще бъде показан документалният филм “Отвъд завесата” на бургаския режисьор Слави Георгиев.

Зад камерата стои Христо Димитров - Хиндо, който заедно със Слави Георгиев, е и съсценарист. Историята в 60 минути показва кадри от живота зад кулисите и ни запознава с хората, стоящи зад завесата на сцената на ДТ “Адриана Будевска”. 

Прожекцията ще бъде с вход свободен и е посветена на дългогодишния директор на театъра Борислав Чакринов, който ни напусна внезапно в началото на тази година.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега