Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът на Несебър: Службите за пожарна безопасност показаха, че са подготвени да защитят гражданите

Кметът на Несебър: Службите за пожарна безопасност показаха, че са подготвени да защитят гражданите

Днес в Общинския център за култура и образование – Артиум, се проведе пожаро-тактическо занятие с участието на районните служби за пожарна безопасност и защита на населението в градовете Несебър и Поморие и Сектор специализирани оперативни дейности към регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас.

Днес  в Общинския център за култура и образование – Артиум,  се проведе пожаро-тактическо занятие с участието на районните служби за пожарна безопасност и защита на населението в градовете   Несебър и Поморие и Сектор специализирани оперативни дейности към регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас.     

„За нас е важно да продължаваме  доброто  сътрудничество с органите, които отговарят за безопасността на хората. Община Несебър винаги е проявявала активност в подпомагане на РСПБЗН и МВР и ще продължи да участва в дейностите, подсигуряващи  защита на гражданите и гостите  на  община Несебър." – заяви кметът Николай Димитров.

(Снимка: Община Несебър)

Практическото занятие имаше за цел да демонстрира   постоянната готовност за действие при бедствия, аварии и пожари на служителите към звената, осигуряващи безопасността на населението при възникнали инциденти и подготовката на служителите на Артиум Център за реагиране при бедствени ситуации.На терен бе  разиграна евакуация на сградата на Артиум център  при възникнал пожар. В тренировката участваха и активисти на Младежката организация на Български червен кръст към СУ"Любен Каравелов" с ръководител г-жа Паунка Русева. 

(Снимка: Община Несебър)

В учението се включха и служители  на Сектора специализирани оперативни дейности. Те  направиха демонстрация на протокола  на действие при възникнала пожарна ситуация,  включващ   изграждане на  въжена линия, по която се евакуират  пострадали.     Пожарно тактическото учение е част от професионалната подготовка на огнеборците от Служба за пожарна безопасност и защита на населението.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега