Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калфин призова Станишев и Дончев на европейски дебат

Калфин призова Станишев и Дончев на европейски дебат

„Преимуществата на водачите на листи за евроизборите могат да се видят ясно при един дебат“. Това заяви евродепутатът и водач на листата на АБВ за предстоящия вот Ивайло Калфин в студиото на „На светло с Люба Кулезич“ по Нова телевизия.

„Преимуществата на водачите на листи за евроизборите могат да се видят ясно при един дебат“. Това заяви евродепутатът и водач на листата на АБВ  за предстоящия вот Ивайло Калфин в студиото на „На светло с Люба Кулезич“ по Нова телевизия.

В тази връзка той отправи призив към вече известните водачи на листи от БСП и ГЕРБ Сергей Станишев и Томислав Дончев, за открит диалог, по време на който да бъдат обсъдени приоритетните за България политики в ЕС, както и начините за това страната ни да започне да защитава по-добре своите каузи на стария континент.

„Надявам се от тези разговори да излезем и с някои общи позиции“, посочи Калфин. Една от основните ни цели трябва да бъде и това да подредим собствената си държава, заяви още Ивайло Калфин. Българите трябва да върнат вярата си в институциите, което ще утвърди и възроди националното ни самочувствие и ще ни накара да отстояваме още по-ярко националната си идентичност, категоричен бе той.

По време на диалога с водещата на предаването Люба Кулезич, Калфин сподели отново и впечатленията си от проведената преди дни среща между управляващите и медиите в България. Според него по време на разговорите за пореден път българите са станали свидетели на спекулации от страна на лидера на ДПС Лютви Местан на тема защитават ли се правата на гражданите на България в собствената им държава. „Всичко това стана пред срамежливите погледи на Пламен Орешарски и Сергей Станишев“, посочи Ивайло Калфин.

Той бе категоричен, че страната ни отдавна спазва всички международни норми и изисквания, касаещи правата на нейните граждани и подобни користни заигравания с етническата карта са опит за насаждане на изкуствено разделение на нацията ни. „Този, който си играе с огъня не трябва да забравя, че може да предизвика пожар. В случая с огъня си играе Местан“, предупреди Калфин. В заключение той припомни, че българския народ от години живее сплотено и в разбирателство, без значение на това кой какво етническо самоопределение има и каква религия изповядва.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега