Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калин Стоянов: Ако г-н Главчев прецени, аз съм готов да остана на поста

Калин Стоянов: Ако г-н Главчев прецени, аз съм готов да остана на поста

Той допълни, че не е политически обвързан и е еднакво отдалечен от всички партии.Според премиера в оставка Николай Денков оставането на поста на Калин Стоянов ще хвърли сянка върху честността на предстоящите избори.

„Ако бъда поканен от г-н Главчев, ще се отзова на тази покана”. Това заяви министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов на въпрос дали би бил част от служебния кабинет на Димитър Главчев. „Ако той прецени, аз съм готов да остaна на поста”, заяви Стоянов пред NOVA.

„През тези 9 месеца на няколко пъти категорично заявих, че аз получих предложения от г-н Кирил Петков да стана част от кабинета „Денков” именно като експерт”, заяви Стоянов. Той допълни, че не е политически обвързан и е еднакво отдалечен от всички партии. Според премиера в оставка Николай Денков оставането на поста на Калин Стоянов ще хвърли сянка върху честността на предстоящите избори.

"Аз лично смятам, че ако министър Стоянов остане, това би хвърлило сериозна сянка върху честността на изборите. Миналата седмица помолих за местните избори да се направи една справка, има един индикатор за това доколко се водила борба с купуването на гласове. Отговорът, който получих от една от службите, беше: "Все едно, че нямаше избори". С други думи: Нищо не е опитано да се направи в борбата срещу купуването на гласове". заяви Николай Денков.Стоянов присъства на церемонията, с която беше отбелязано приемането на България в Шенген по въздух и вода.

„Допреди няколко месеца България беше тотално блокирана за всякакви преговори за евентуално членство в шенгенското пространство. Аз съм горд, че под мое ръководство МВР постигна резултатите, които са необходими, за да станем член на шенгенското пространство”, заяви Стоянов.Той изрази очакване до края на тази година да бъдат премахнати проверките и по сухопътните граници. „Абсолютно готови сме”, заяви Стоянов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега