Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калина Крумова учреди извънполитическо сдружение "Евромайки"

Калина Крумова учреди извънполитическо сдружение "Евромайки"

Калина Крумова учреди извънполитическо сдружение "Евромайки". Неправителствената организация проведе учредителното си събрание и даде заявки да обедини силните, дейни и отговорни българки. Основната мисия на "Евромайки" ще бъде житейската подкрепа от жени към жени в социален, здравен, културен, образователен аспект.

Калина Крумова учреди извънполитическо сдружение "Евромайки". Неправителствената организация проведе учредителното си събрание и даде заявки да обедини силните, дейни и отговорни българки. Основната мисия на "Евромайки" ще бъде житейската подкрепа от жени към жени в социален, здравен, културен, образователен аспект.

"Сега ще видите какво могат жените!", приветства дамите актрисата Ернестина Шинова. Тя ще ръководи сектор "Култура" в организацията и бе избрана за неин зам.-председател.  Управителният съвет на " Евромайки" включва девет представителки на различни професии, региони на страната и възрасти.

"Радостта от направеното добро дело, удовлетворението от добре свършената работа са най-голямата награда за всяка една от нас в този процес. Колкото и дълъг, и труден да е той", заяви председателката на сдружението Калина Крумова.  С приближаването на най-празничните месеци в годината център на вниманието ще бъдат българските традиции и ценности, както и лишените от семейна грижа българи. 

"Преди всичко, нашата организация е Юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза. Колегите от ПП ББЦ НЕ са регистрирали ТЪРГОВСКА МАРКА, а са подали искане за регистрация на такава – това лесно може да се провери на сайта на Патентното ведомство." Така коментира Крумова твърденията, че името на сдружението е вече запазено.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега