Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Калина Крумова оглави женската организация на "България без цензура"

Калина Крумова оглави женската организация на "България без цензура"

Калина Крумова стана председател на женската организация на "България без цензура". Тя бе избрана с мнозинство от делегатите на учредителната конференция на "Евромайки". Даниела Колева стана заместник-председател на женската организация на ББЦ.

Калина Крумова стана председател на женската организация на "България без цензура". Тя бе избрана с мнозинство от делегатите на учредителната конференция на "Евромайки". Даниела Колева стана заместник-председател на женската организация на ББЦ. Крумова обясни, че няма да бъде кандидат за Европейския парламент, предаде „Фокус”.

Другите членове на изпълнителния комитет са Светла Цветкова, Станислава Евтимова, Галина Петкова.Кандидатите на „Евромайки” за листата за Европейския парламент са Даниела Колева, Ирина Добруджанлиева, Мая Методиева. Те ще бъдат одобрени на предстоящия коалиционен съвет.„Евромайки” е мисия, емоция, усещане, път, а не просто статистика, каза Калина Крумова на учредителния конгрес.

„Ако жените, които са загубили децата, ако жените, които водят битката да имат дете, са тук, това означава, че „Евромайки” са на прав път”, добави Крумова. „Нагърбихме се с най-тежката задача – социалната легитимност на българската жена, нейната мисия, роля, визия как да запази семейното здраве. Преди година казах, че с политика няма да се занимавам. Една майка на дете с онкологично заболяване се чувства европейка, само защото минава границата само с лична карта”, обясни Крумова.По думите й борбата на една жена в днешно време е борба на цялото семейство.

„Жените са като пакетче чай. Разбираш колко е силна, когато я потопиш в гореща вода. Тук са жените, с които влязохме в горещата вода – жените от Хасково. Искам хората да държат на думата си и да продължат да работят и да си вършат работа”, допълни Калина Крумова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега