Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Катастрофа с двама ранени затвори временно ул. "Димитър Димов"

Катастрофа с двама ранени затвори временно ул. "Димитър Димов"

Днес около 11.20 часа на бургаската улица „Димитър Димов”, в пътната отсечка между ж.п. прелеза и бензиностанция „Шел4, възниква пътен инцидент, при който водачът на л.а. „Ауди”, с бургаска регистрация, движещ се по посока центъра, поради шофиране с несъобразена с пътните условия скорост /мокра пътна настилка/, загубва контрол над автомобила и същия навлизайки в насрещното пътно платно блъска правомерно движещия се л.а. „Опел Астра”.

Днес около 11.20 часа на бургаската улица„Димитър Димов”, в пътната отсечка между ж.п. прелеза и бензиностанция „Шел4,възниква пътен инцидент, при който водачът на л.а. „Ауди”, с бургаскарегистрация, движещ се по посока центъра, поради шофиране с несъобразена спътните условия скорост /мокра пътна настилка/, загубва контрол над автомобилаи същия навлизайки в насрещното пътно платно блъска правомерно движещия се л.а.„Опел Астра”.

В резултат на катастрофата са настъпили тотални щети и по двете превозни средства, като в МБАЛ –Бургас са отведени водачът на л.а. „Опел” /получил фрактура на левия крак/ ипътник от л.а. „Ауди” /получил нараняване в областта на слабините/.

В резултат на катастрофа е пренасоченодвижението на превозни средства по обходни маршрути, като нормалния трафик побургаската улица „Димитър Димов”е възстановен в 14.15 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега