Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кирил Петков към ГЕРБ: Не Мадуро, а кабинетът на Борисов избра тези машини /Видео/

Кирил Петков към ГЕРБ: Не Мадуро, а кабинетът на Борисов избра тези машини /Видео/

"Ако се изтегли изцяло законопроектът, още днес "Продължаваме промяната" ще се върнат в пленарната зала", заяви още Петков

Министерският съвет на ГЕРБ избра и гласува тези машини за гласуване. Не Мадуро, а Борисов ги избра. ЦИК, с председател от квотата на ГЕРБ, ги избра. Това коментира в Народното събрание съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

"Ние искаме да говорим за бюджета и решаването на реалните проблеми на хората, а БСП, ГЕРБ и ДПС избраха да отворят Изборния кодекс. Защо избраха този приоритет? Защо имат фиксация на Изборния кодекс? Това ли е най-важното", попита той. 

"Искат реално да направят подмяна на вота на българските граждани. Искат да затворят обществения съвет, който ги критикува, искат да усложнят гласуването на българите в чужбина", допълни Петков и постави ултиматум на "хартиената коалиция": Ако се изтегли изцяло законопроектът, още днес "Продължаваме промяната" ще се върнат в пленарната зала, заяви още Петков, като нарече поправките "среднощни безумия". 

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов посочи, че са готови да водят сериозни разговори. "Сериозен диалог може да се води при две условия. Едното е да си изтеглят законопроекта, за да започнем на чисто. Второто, което предлагаме, е временна комисия, която да се занимае с измененията в Изборния кодекс - структурирано, публично, по начин, който наистина може да произведе смисъл", коментира той.

"Този въпрос не е важният за българите. В момента нямаме дори бюджет. Залагат се възможности за злоупотреби от 2 до 4 през нощта. Ако подкрепят, нека има истински дебат, ще дойдат и граждански организации", изтъкна още Кирил Петков.

Извънредно изявление на ПП и ДБ

Извънредно изявление на ПП и ДБ

Публикувахте от Продължаваме Промяната в Петък, 18 ноември 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега