Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Няма да се откажем от хартиения вот, не искаме машините на Мадуро /Видео/

Борисов: Няма да се откажем от хартиения вот, не искаме машините на Мадуро /Видео/

"Ние от хартиената бюлетина няма да се откажем, няма да се откажем и от машинното гласуване. Затова призовах преди седмици да се въведат машини от САЩ, Франция, а не на машините на Мадуро", изтъкна Борисов.

Коалицията ГЕРБ-СДС ще оттегли предложенията си за промени в Изборния кодекс за премахване на обществения съвет към ЦИК и отпаването на район "Чужбина". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг в централата на партията. По думите му "ПП си търси повод да излязат от парламента и да отидат на избори, защото апокалипсисът след тях е непоправим. Кирил и Асен го знаят това, знаят го и ДБ, но са предприели тактиката на мълчанието". 

"Чудех се много, когато на правната комисия приехме предложението на "Продължаваме промяната" и Кирил Петков законопроект на КПКОНПИ. Всъщност те са търсили повод да счупят и последното работещо Народно събрание. Това е нашият прочит. Ангажимент, поет при избирателите, да се приеме смесено гласуване - може ли това да е атентат срещу демокрацията", коментира още лидерът на ГЕРБ.

"Ние от хартиената бюлетина няма да се откажем, няма да се откажем и от машинното гласуване. Затова призовах преди седмици да се въведат машини от САЩ, Франция, а не на машините на Мадуро", изтъкна Борисов.

"Ние победихме по техните правила, с техните вътрешни министри, с техните машини и флашки. Ние сме последните, които се плашим. Ние ги въведохме", коментира още той. Според Борисов не е отговорно да не се влиза в пленарна зала, както ще направят от ПП и ДБ до влизането на законопроекта в пленарна зала. Той отново повтори, че от хартията няма да се откажат, защото е поет като ангажимент пред избирателите на ГЕРБ.

Той предложи на лидерите на партиите да се видят в Народното събрание през уикенда и да се отвори тема не само за Изборния кодекс. Без парламент от кой бюджет ще се извадят пари, запита Борисов и добави, че невлизането в зала е най-безотговорното.

Публикувахте от Boyko Borissov в Четвъртък, 17 ноември 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега