Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът и общинските съветници се заклеха. Константин Луков отново оглави Съвета

Кметът и общинските съветници се заклеха. Константин Луков отново оглави Съвета

„Заклевам се, в името на Република България, да спазвам конституцията и законите на страната, и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на община Бургас и да работя за тяхното благоденствие!“

„Заклевам се, вимето на Република България, да спазвам конституцията и законите на страната, ивъв всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на общинаБургас и да работя за тяхното благоденствие!“ С тези думи новите общинскисъветници на Бургас започнаха първото си заседание. Клетва положи и кметътДимитър Николов, с което положи началото на третия си мандат.

Заседанието беоткрито с химна на България и слово на областния управител на Бургас – ВълчоЧолаков. Той пожела успешна работа и конструктивна опозиция на новия Съвет.Първи под клетвения лист положи подпис кметът Димитър Николов.

„Предизборнитеемоции утихват и отново е време да наблегнем повече на работата, отколкото наприказките. Не се чувствам по различно сега, отколкото в дните преди 25октомври. Не летя в областите, а гледам уверено напред. Отново благодаря задоверието на бургазлии, ще се опитам да го оправдая. На всички общинскисъветници пожелавам успешен мандат и нека в края му имаме основанието да сегордеем с добре свършена работа“, заяви в словото си Николов. Той призова къмактивна работа в навечерието на зимата, коледните празници и новата година.

След катоизбраните съветници положиха подписи под клетвените документи, новосформираниятОС пристъпи към точка първа от дневния ред – избор на председател. Две бяхапредложенията – Димчо Грудев и Константин Луков.

В рамките наорганизирания таен вот, с 46 гласа „за“ и 5 „против“, общинските съветнициотново избраха Константин Луков за председател. Общинският съвет продължаваорганизационните си работи. Под следваща точка в дневния ред е вписан изборът на временна комисия, за изработване на Проект за Правилник заработата на Общинския съвет и постоянните комисии към него.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега