Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов: АПИ да се справи с некачествените ремонти на надлез "Владимир Павлов"

Кметът Николов: АПИ да се справи с некачествените ремонти на надлез "Владимир Павлов"

Само за три години, откакто бе изцяло ремонтиран, настилката на надлез "Владимир Павлов" дава периодични дефекти, което създава риск за безопасността на движението. Агенция "Пътна инфраструктура" вече няколко пъти изпраща в пик сезона ремонтни екипи, които извършват кърпежи, но те са с краткотраен ефект и създават предпоставки за катастрофи. Днес кметът отново изпрати писмо до АПИ, в което сигнализира за опасния мост.

Само за три години, откакто бе изцяло ремонтиран, настилката на надлез "Владимир Павлов" дава периодични дефекти, което създава риск за безопасността на движението. Агенция "Пътна инфраструктура" вече няколко пъти изпраща в пик сезона ремонтни екипи, които извършват кърпежи, но те са с краткотраен ефект и създават предпоставки за катастрофи. Днес кметът отново изпрати писмо до АПИ, в което сигнализира за опасния мост.

Надлезът е част от държавната инфраструктура и за поддръжката му отговаря АПИ, която е избрала и фирмата - изпълнител на ремонта. В Община Бургас има десетки жалби на граждани за извършващите се в пика на летния сезон с огромен автомобилен трафик ремонти, които освен, че блокират движението са изключително неефективни. Във вторник там отново се случи тежка катастрофа с ранена жена.

В писмото до АПИ Николов настоява, държавата да изпрати комисия в най-кратки срокове, която да извърши конструктивен оглед, както и лабораторни изследвания на качеството на асфалта и фугите, и да предложи спешен план за трайно решение на проблема. Община Бургас ще съдейства на АПИ да потърси съдебна отговорност от фирмата-изпълнител, тъй като до момента в ремонта на надлеза са изсипани над 2 600 000 държавни средства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега