Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов и новият общински съвет положиха клетва

Кметът Николов и новият общински съвет положиха клетва

Севдалина Турманова бе избрана за председател.

Кметът четвърти мандат Димитър Николов и новите 51 общински съветници положиха клетва: „Заклевам се, в името на Република България, да спазвам конституцията и законите на страната, и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на община Бургас и да работя за тяхното благоденствие!“

Заседанието бе открито с химна на България и слово на областния управител на Бургас – Вълчо Чолаков. Той пожела успешна работа на представителите на местния парламент и ги призова да се водят в действията си както от писаните, така и от неписаните закони на морала и етиката. Първи под клетвения лист положи подпис кметът Димитър Николов.

"Имам идеите, проектите и самочувствието да искам още повече за Бургас. При многобройните срещи, които проведох през цялата година бургазлии поискаха благоустрояване, повече икономика, индустриални зони и работни места, повече инвестиции в здравеопазване и образование, обновени паркове и нова зеленина. Така написахте моята програма. Нека през следващите години всеки със своята компетентност да постигне своите амбиции за града ни. Разчитам на отговорността на всеки общински съвет, защото бургазлии са тези, които ще оценят нашата работа", каза в словото си Николов.

След като избраните съветници положиха подписи под клетвените документи, новосформираният ОС пристъпи към точка първа от дневния ред – избор на председател. Две бяха предложенията – Севдалина Турманова и Иво Баев.

В рамките на организирания таен вот, с 36 гласа общинските съветници избраха Турманова за председател. Иво Баев получи 6 гласа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега