Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов поздрави социалните работници по случай професионалния им празник

Кметът Николов поздрави социалните работници по случай професионалния им празник

Кметът Димитър Николов поздрави всички социални работници по случай професионалния им празник и им пожела да продължават със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижат за хората в неравностойно положение.

Кметът Димитър Николов поздрави всички социални работници по случай професионалния им празник и им пожела да продължават със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижат за хората в неравностойно положение. Ето целия поздрав на кмета, без редакторска намеса: 

„Уважаеми съграждани,

Най-сърдечно поздравявам и изказвам специални благодарности към всички вас, които работите в социалната сфера по повод днешния ви професионален празник – Световния ден на социалната работа!От мое и от името на вашите потребители ви благодаря за вашата всеотдайна работа и за това, че имате големи сърца и оказвате помощ на хората в нужда. Бъдете все така неуморни, защото вашият труд е незаменим! Благодаря ви за всеотдайността и високия професионализъм!

Социалната работа е тежка и отговорна, но въпреки трудностите, знам, че се чувствате пълноценни и удовлетворени в края на работния ден, защото сте помогнали на най-уязвимите сред нас. Затова и Община Бургас ще продължава всяка година да подкрепя и развива предлаганите социални услуги и да подобрява условията в тях както за потребителите им, така и за служителите. 

Макар и тежки, в последните години успяхме да разкрием много нови звена, които вече предоставят услуги на високо експертно ниво, благодарение на вашите усилия и компетентност.Продължавайте да вярвате в доброто, което правите ежедневно в полза на нуждаещите се! Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате със същата обич, топлота и приятелско отношение да се грижите за хората в неравностойно положение!

Честит Ден на социалната работа!“. 

Димитър Николов
Кмет на Община Бургас
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега