Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът предложи парична награда за волейболния „Дея“, спечелил Купата на България

Кметът предложи парична награда за волейболния „Дея“, спечелил Купата на България

Днес кметът Николов покани на среща целия екип на „Дея“, за да ги поздрави лично за големия успех.

Кметът Димитър Николов внася за гласуване в местния парламент искане за одобряване на разход от 20 000 лева, с които да бъде поощрено развитието на „Дея“. Преди броени дни волейболният клуб спечели Купата на България при мъжете. Това е неговият пръв голям трофей.

Днес кметът Николов покани на среща целия екип на „Дея“, за да ги поздрави лично за големия успех.

„Само за няколко години изградихте от нищото шампионски отбор. В него играят легенди на българския волейбол, но редом с тях растат млади перспективни състезатели. Честито за спечеления турнир за Купата. Горд съм с този успех като кмет и бургазлия. Браво на играчите, треньорския щаб, на амбициозния президент на клуба доктор Маджуров! Може би не го осъзнавате, но вие имате сериозно влияние и извън игрището. В ученическите състезания по волейбол миналата и тази година се включиха рекорден брой училищни отбори от Бургас. За мен няма никакво съмнение, че много от тези деца са вдъхновени от вашите изяви. И това ме прави оптимист за бъдещето на бургаския волейбол!“, каза кметът.

„Това е първа купа за нас. Затова ни е особено мила. Готови сме да си партнираме с Общината по-тясно за популяризиране на нашия спорт в училищата.“, сподели президентът на клуба д-р Маджуров.

На срещата присъстваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Станимир Апостолов, които също поздравиха „Дея“ за големия успех.

По време на разговора кметът Николов припомни, че в новия бюджет са заложени повече средства за бургаския волейбол, включително за женското му направление. И че предстои цялостен ремонт на спортна зала „Младост“, чието начало се планира така, че да не попречи на планираните до май месец състезания в нея.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега