Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за изборите

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за изборите

Последва нова словесна атака към президента Румен Радев

Коалиция ГЕРБ-СДС се регистрира в ЦИК за президентските и парламентарните избори. Документите на коалицията и необходимия брой подписи за регистрацията бяха внесени от председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС в 46-oто Народно събрание Десислава Атанасова, председателя на СДС Румен Христов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов. Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система, се дължи на разбъркването, което Радев направи. Това каза Десислава Атанасова след регистрацията на партията. 

"Събрали сме 27 хил. подписа и за двете кампании за избори за Народно събрание и за президент и вицепрезидент. Днес приключват номинациите във всички наши структури и за двата вида избори. Когато ги обобщим, непременно първо медиите, а и обществото ще разбере нашата кандидат-президентска двойка и нашите листи за народни представители", коментира Атанасова.

Според нея имената не са единственото важно нещо, защото трябва да се говори за изборния процес."Защо се стигна до тук? Как политическите партии, които спечелиха доверието на хората не могат да носят отговорност и българите ще са принудени за пореден път да бъдат на избори и да избират неясно от какво. Трябва да говорим за проекциите на един политически инженер и това е президентът Румен Радев. Хаосът, до който стигна цялата ни политическа система се дължи на разбъркването, което той направи и миналата година и с това, че не беше център за консенсус и обединение и на институции и на политически партии, за да се носи отговорност за българските граждани", подчерта Десислава Атанасова.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега