Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледен спектакъл и "щуротека" с изненади за децата на Поморие

Коледен спектакъл и "щуротека" с изненади за децата на Поморие

С много настроение и празничен дух ще бъде наситен утрешният 16.12.2015 г. /сряда/. Още в 10.00 часа сутринта учениците от СОУ „Иван Вазов” Поморие ще открият благотворителния коледен базар „Детска звезда” в двете сгради на училището. Децата от ЦДГ „Веселушко” и вокална група „Слънчев ритъм” към НЧ „Светлина 1939” са подготвили коледен спектакъл, който ще изнесат от 16.30 часа в залата на НЧ „Просвета 1888”.

С много настроение ипразничен дух ще бъде наситен утрешният 16.12.2015г. /сряда/. Още в 10.00 часасутринта учениците от СОУ „Иван Вазов”Поморие ще открият благотворителния коледен базар „Детска звезда” в дветесгради на училището.Децата от ЦДГ„Веселушко” и вокална група „Слънчев ритъм” към НЧ „Светлина 1939” саподготвили коледен спектакъл, който ще изнесат от 16.30 часа в залата на НЧ„Просвета 1888”.

Незабравимиятпразничен ден ще завърши в 17.30 часа, навъншната сцена пред читалището с весела„Коледна щуротека”, организирана от Община Поморие за всички малчугани.Лично Дядо Коледа,Снежанка и едно от джуджетата ще посрещат и забавляват децата, за да превърнатпразника в сбъдната приказна мечта.Белобрадият старец щезавърти „Колелото на знанието”, а малките палавници ще се състезават, отговаряйкина чудни питания и гатанки.

За своите правилни отговори те ще получават по еднаснежинка. Осигурени са подаръци за всички „знайковци”, а специалната награда наДядо Коледа е отредена за детето, събрало най – много точки – снежинки.Община Поморие еподготвила още много изненади, танци и игри и кани всички послушни и не толковапослушни деца да щуреят заедно на „Коледната щуротека”. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега