Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледна елха грейна и в Каблешково

Коледна елха грейна и в Каблешково

Голямо коледно дърво вече краси и Каблешково. С много тържественост и добро настроение на 11 декември бяха запалени светлините на елхата.

Голямо коледно дървовече краси и Каблешково. С много тържественост и добро настроение на 11 декемврибяха запалени светлините на елхата. На площада пред НЧ„Атанас Манчев” се събраха десетки граждани и гости, сред които кметът на градКаблешково Елена Бояджиева и заместник-кметовете Янчо Илиев и Илия Джингов.

Тепоздравиха гостите и им пожелаха здраве и благоденствие през новатагодина.  Тържествата продължихас концерт с участието на Вокална група при ОУ „Св. Паисий Хилендарски”  гр. Каблешково,  Елена Христова, Детски танцов състав„Емоция”,  Клуб „Емоция” и Клуб поспортни танци „Блясък”. Малките възпитаници на ОДЗ „Радост” зарадваха гостите срецитал.

Още един прекрасенповод събра каблешковлии. Обичаният и уважаван от всички акордеонист ПеткоДачев беше удостоен посмъртно със званието „Почетен гражданин на Каблешково” послучай  70-та годишнина от рождението му.Плакетът беше връчен от зам.-кмета Илия Джингов на секретаря на читалищетоПавлина Дърлянова. Скоро в читалището ще има кът, посветен на виртуоза, къдетоще бъде изложен и плакетът. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега