Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сигнал за бомба затвори Руската за 24 часа

Сигнал за бомба затвори Руската за 24 часа

Анонимно телефонно обаждане предупреди вчера следобяд служителите на 5-то РПУ Бургас, че в сградата на Руската гимназия в града е поставено взривно устройство, предават от пресцентъра на МВР. Това доведе до евакуацията на всички учители и ученици и затваряне на учебното заведение за срок от 24 часа.

Анонимнотелефонно обаждане предупреди вчера следобяд служителите на 5-то РПУ Бургас, че в сградата наРуската гимназия в града е поставено взривно устройство, предават отпресцентъра на МВР. Това доведе до евакуацията на всички учители и ученици изатваряне на учебното заведение за срок от 24 часа.

Следкато е получено съобщението, служителите на реда са извършили необходимитепроверки за съмнителни вещи или предмети. Макар такива да не са открити,ръководството на учебното заведение не е поело отговорност с подписване напротокол. В следствие на това решение, сградата е запечатана за 24 часа.

Работатапо случая продължава. Все още няма информация дали се касае за реална заплахаили просто поредните ученици, които търсят начин да отложат тежко изпитване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега