Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледна магия с Ненчо Илчев и неговата „Забранена книга за фокуси” в Бургас

Коледна магия с Ненчо Илчев и неговата „Забранена книга за фокуси” в Бургас

Местата са ограничени, така че е необходимо предварително да резервирате своето

Клуб „Модерен театър” представя Коледна магия с Ненчо Илчев и неговата „Забранена книга за фокуси”. Представянето на „Забранената книга за фокуси. Тайните на 51 фокуса" от Ненчо Илчев ще се състои на 23 декември (четвъртък) от 16:00 часа в Клуб „Модерен театър” в Бургас.

„Обещаваме, че по време на шоуто никой няма да си сваля главата, но не обещаваме, че няма да ви свалим часовника! Искаме да ви е толкова забавно, че да забравите за съществуването на времето. Освен че ще покаже фокуси, Ненчо ще разкаже за създаването на книгата и за срещата си с легендата Дейвид Копърфийлд“, съобщават организаторите.

„Забранената книга за фокуси“ можете да закупите по време на събитието и да получите автограф.Казват, че фокусниците се раждат такива, а в сърцето им винаги има място за нови вълшебства. И ако талантът е задължителното условие, то упорството в преследването на голямата мечта и безкрайната отдаденост на нейно величество Илюзията добавят нови приключения.Ненчо Илчев е поредното доказателство, че когато вълшебствата те изберат, трябва да ги следваш. Това прави от самото начало популярният актьор, който открива в ранна детска възраст пристрастеността си към триковете на сцената. Съдбата го среща с големите майстори илюзионисти, сред които Мистер Сенко, Орфи и Лепас, а най-близките хора – семейството и приятелите, подкрепят най-голямата му страст – вълшебствата.

В тази книга ще откриете много забавни истории от неговия сценичен живот, както и няколко тайни от света на илюзиите. Благодарение на тях ще се докоснете до магията на фокусите, а с приложението ще можете и вие да станете фокусник.

Местата са ограничени, така че е необходимо предварително да резервирате своето на тел.0894/898-098. Вход за събитието 5 лева, като получавате безалкохолна напитка по избор“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега