Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледният базар "Детска звезда" събира средства за поморийчета в нужда

Коледният базар "Детска звезда" събира средства за поморийчета в нужда

Базарът е разположен в двете сгради на СУ "Иван Вазов" - Поморие и ще остане там до 21-ви декември, включително.

Благотворителният коледенбазар "Детска звезда" днес отвори врати за седма поредна година. Базарът еразположен в двете сгради на СУ "Иван Вазов" - Поморие и ще остане там до21-ви декември, включително.

Кампанията се организира от училището, съвместно сОбщина Поморие и фондация "Свети Мина". Идеята е чрез ръчно изработени артикулида се съберат средства за децата в неравностойно положение.

Тържественото откриване бесъпътствано с кратка празнична програма, изнесена от учениците в начален ипрогимназиален етап. Изпълненията им бяха аплодирани от кмета Иван Алексиев,председателя на Общински съвет Адам Адамов, заместник – кмета Илия Джингов и директорана дирекция Желязко Страволемов.

"Това е една от най-чистите исгряващи сърцето каузи, защото е замислена и направена от деца за деца. Дабъдеш човек е нещо,  което се възпитаваот най-ранна възраст и се радвам, че всяка година учители и родители полагатусилия този базар да се случва. Вярвам, че с общи усилия по-често можем дапомагаме и да показваме на хората в неравностойно положение, че не са сами",коментира кметът Иван Алексиев.

От дългите щандове с лъскавифигури, картички и ароматни лакомства, той и колегите му закупиха украса засвоите кабинети, както и две традиционни дрянови сурвачки. Председателят на фондациятаГрета Найденова приветства учениците за участието им в инициативата и имприпомни: "Децата в неравностойно положение не са по-различни от нас, те същоимат своите желания, мечти и послания до Дядо Коледа. Щом тези посланиястигнаха и до всички Вас, значи сте избрани и много специални".

Базарът ще работи до сряда ивсеки, който има желание, може да посети сградите на СУ "Иван Вазов" и даподкрепи каузата. След края на кампанията събраните средства ще бъдат преведенипо сметката на фондация "Свети Мина", за да стигнат до нуждаещите се.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега