Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Колело за смет, за дете велосипед

Колело за смет, за дете велосипед

Ако имате старо, непотребно, дори счупено колело може да го дарите в кампания, която цели да зарадва с велосипеди деца от социално слаби семейства. Младежите от сдружение „МОГА Дряново“ за втора година събират такива возила, ремонтират ги и ги подаряват на малчугани, които нямат и не могат да си позволят удоволствието да притежават колело, съобщава БНР - Бургас.

Ако имате старо, непотребно, дори счупено колело може да го дарите в кампания, която цели да зарадва с велосипеди деца от социално слаби семейства. Младежите от сдружение „МОГА Дряново“ за втора година събират такива возила, ремонтират ги и ги подаряват на малчугани, които нямат и не могат да си позволят удоволствието да притежават колело, съобщава БНР - Бургас.

100 велосипеда са събрани до момента в кампанията „Колело за смет, за дете велосипед“. Тя стартира в средата на март и амбицията на организаторите й е за първи юни – Денят на детето да зарадват 200 деца от 2 до 18 години от градовете Попово, Кнежа, Нова Загора, Лом и Кубрат.

„Изпълни ли сме 1/3 от задачите си, нужни са ни още 200 колела, но вярваме в успеха. Можем да го направим, защото е невероятно щастие да се види радостта в очите на децата“, сподели Александър Македонски от сдружението „МОГА Дряново“. Децата, които ще получат велосипед се определят от социалните служби по места.

„Нужни са още поне 200 използвани велосипеда, защото близо 1/3 от возилата са амортизирани и се използват само за резервни части. 15 бургазлии вече са дарили стари и непотребни колелета“, съобщи още Македонски. Събирането по пунктовете в страната продължава. Може да дарите ненужното ви колело и като го изпратите чрез куриер. Пункта в Бургас е магазин за велосипеди на ул. Константин Величков 63 А.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега