Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Колежът по туризъм и Община Бургас обменят идеи за нови туристически маршрути

Колежът по туризъм и Община Бургас обменят идеи за нови туристически маршрути

Работната група обсъди и разширяване на възможностите за практическо обучение на студенти в общинските туристически обекти.

Разработване на нови градски туристически маршрути и активно участие на преподаватели и студенти в провеждането на публични събития от календара на Община Бургас. Около тези съвместни дейности се обединиха представители на морската община и от Професионално направление Туризъм към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“. В работната среща активно взеха участие директора на Колежа по туризъм към държавното висше училище проф. д-р Братой Копринаров, ръководителят на Катедра „Маркетинг и туризъм“ доц. д-р Веселина Атанасова, зам.-кметът Диана Саватева с екипа си, Юлиян Георгиев и Юлиян Кулев от Комисията по туризъм към Общински съвет – Бургас и председателят на БРТК Диляна Цонева.

Работната група обсъди и разширяване на възможностите за практическо обучение на студенти в общинските туристически обекти. 

Всички участващи бяха категорични, че при следване на новите мерки те ще повишат качеството на предлаганите образователни и туристически продукти на дестинация Бургас, а самите студенти ще придобият ценен професионален опит. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега