Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Командироват полицейски служители в Царево и това лято

Командироват полицейски служители в Царево и това лято

Особено внимание ще се обърне на пътния трафик и недопускане на груби нарушения на скоростния режим, рискови маневри и шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества.

Предстоящият летен сезон на територията на Община Царево ще бъде обезпечен с командировани полицаи, заяви кмета на крайморската община Марин Киров след среща с директора на ОДМВР - Бургас старши комисар Емил Павлов и Началника на РУ – Царево – главен инспектор Владимир Колев.

Точната бройка на командированите ще зависи от потока туристи, като първите полицейски служители ще бъдат на терен от средата на месец юни. Те ще подкрепят действията на местните полицаи, които традиционно се разпределят в две основни направления: охрана на обществения ред и превантивни действия за ограничаване на криминалните посегателства.

Особено внимание ще се обърне на пътния трафик и недопускане на груби нарушения на скоростния режим, рискови маневри и шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества.  

Главен инспектор Владимир Колев пое ангажимент за наситеност на проверките в региона по линия пътна безопасност, в които ще се включат и новите камери за скорост, засичащи по няколко автомобила едновременно. Проверките за алкохол и наркотици също ще се извършват в различно време от денонощието, като освен в градска среда, ще се обхванат малките населени места и къмпинг-зоните. Кметът Марин Киров изрази готовност в случай на необходимост от закупуване на извънредни консумативи, Община Царево да отдели финансови средства.

„Гарантирането на услугата „Сигурност“ е важно и трудно начинание“, заяви Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов и допълни: „Убеден съм обаче, че в тясно партньорство с Община Царево, ще успеем дая предоставим на високо ниво и през предстоящия летен сезон“. Думите му бяха подкрепени и от местния градоначалник, който допълни, че сред приоритетите на крайморската община е надграждането и обновяването на съществуващата система за видеонаблюдение, подпомагаща дейността по охрана и осигуряване на безопасността на жителите и гостите. Марин Киров заяви, че всеки турист е изключително ценен и уважаван и от общината зависи да осигури максимално комфорта и спокойствието му, за да се върне той и през следващия сезон.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега