Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Христо Проданов, БСП: Избори 2 в 1 са най-добрият изход за държавата

Христо Проданов, БСП: Избори 2 в 1 са най-добрият изход за държавата

По думите му управляващите са свършили повече работи за Украйна, отколкото за България и за българските граждани.

„Водещото в тази порочна коалиция е подялбата на държавната баница, няма нищо свързано с политика. В коалиционното споразумение на ГЕРБ няма нито дума за здравеопазване, за образование, за демографска криза, за бедност. Там са засегнати само въпросите как да си разпределят Министерския съвет и регулаторите – само постове и пари, без никаква мисъл за хората.“ Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на 

„БСП за България“ Христо Проданов в ефира на NOVA News. „БСП е готова за избори. Ние се подготвяме за европейските, които са отдавна планирани, не е проблем да се проведат още едни избори“, каза той, визирайки евентуален предсрочен парламентарен вот и добави: „Според нас това е най-добрият изход за държавата, след като видяхме в последните девет месеца тази сглобка какво ни представи.“

Проданов  припомни, че БСП предложи съставянето на експертен кабинет в началото на 49-ия парламент като полезен вариант тогава, но не и сега.

„Тогава имаше доста спешни задачи - да се приеме бюджет за 2024 година, той вече е приет. Трябваше да се приемат законите във връзка с ПВУ, така че да получим пари. Пари не получихме, беше провал. Шенген беше основна тема, очевидно не постигнахме нищо и с Шенген. Тогава имаше почва за такова експертно национално правителство“, обясни Проданов.

По думите му управляващите са свършили повече работи за Украйна, отколкото за България и за българските граждани.

„Не е изключена ротацията, защото ПП-ДБ са доста отстъпчиви, тъй като на всяка цена държат да са във властта. Единственият, който ще реши да има ли избори или не, това е Борисов“, смята народният представител от БСП.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега