Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Конкурс за лагуната Атанасовско езеро се провежда в Бургас

Конкурс за лагуната Атанасовско езеро се провежда в Бургас

Природонаучният музей - Бургас в партньорство с проект „Солта на живота” на БФБ, финансиран от програма LIFE+ и РИО на МОМН – Бургас организират конкурс за изготвяне на проект на рекламно-информационен материал за лагуната Атанасовско езеро.

Природонаучният музей - Бургас в партньорство с проект „Солта на живота” на БФБ, финансиран от програма LIFE+ и РИО на МОМН – Бургас организират конкурс за изготвяне на проект на рекламно-информационен материал за лагуната Атанасовско езеро.

В конкурса могат да участват всички ученици от I до XII клас на училищата от Бургас, разделени в две възрастови групи – от I до IV клас за изработване картичка и/или дипляна и от V до XII клас за изработване на брошура и/или аудио клип. Техническите параметри на които трябва да отговарят проектите са дадени като допълнителна информация (или могат да се изтеглят от сайта на БФБ).

Конкурсът стартира на 14 декември 2012 г., а проекти се предават до 25.01.2012 г. включително. Специално жури ще отличи най-добрите проекти и ще връчи награди. Участниците  да очакват приятни изненади! Авторите на проектите, заели първо място в различните категории, ще бъдат отличени със специална награда - ”Един ден на Атанасовското езеро”, която ще включва разходка из езерото с туристическото влакче и наблюдение на редки видове птици със специалист-орнитолог.

За всички участници ще има грамоти. Най-добрите проекти или части от тях ще бъдат публикувани на сайтовете на Регионален музей - Бургас и проект „Солта на живота” на Българска Фондация Биоразнообразие или в бъдещите рекламни брошури на проекта. Победителите ще бъдат обявени на 01.02.2013 г., в навечерието на Международния ден на влажните зони, на тържество в Природонаучния музей, където авторите на най-добрите проекти ще имат възможност да ги представят пред специалисти, журналисти и гости на събитието.

Желанието на организаторите е учениците от Бургас да обогатят знанията си за лагуната Атанасовско езеро и нейните многобройни забележителни обитатели. Опознаването на лагуната ще създаде по-дълбока връзка на децата със заобикалящата ги ценна природата, чувство на отговорност и съпричастност към проблемите и опазването й.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега