Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Конкурсът за девиз на Поморие продължава

Конкурсът за девиз на Поморие продължава

Вече има над 100 предложения както от местните хора, така и от жители на София, Пловдив, Варна и други места в страната, а също и от чуждестранни граждани.

Една творческа инициатива вече цяла седмицавълнува Поморие и провокира вдъхновението на десетки жители и гости награда,  а именно - обявеният от кметаИван Алексиев конкурс за девиз.Електронната поща и сайтът на Община Помориеежедневно биват обсипвани от интересни идеи, поставящи акцент върхухилядолетната история, природните дадености и богата култура или търсещинай-подходящия словесен баланс между всички тях.

Думи като: море, слънце, бъдеще, вечност,минало и античност са едни от най-често срещаните, около които кандидатите сезаиграват. Но сред писмата се срещат и редица забавни рими, каламбури и мъдрипослания.

Вече има над 100 предложения както от местнитехора, така и от жители на София, Пловдив, Варна и другиместа в страната, а също и от чуждестранни граждани. Макар и от разстояние,Поморие вдъхновява всеки, докосвал се някога до атмосферата и историята нанашия град.

Конкурсът продължава до 10.03.2016 г. и всеки желаещ може да изпратиидеите си чрез електронния портал „Гласътна гражданите” наофициалния сайт на Община Поморие (www.pomorie.bg)или на e-мейл mayor@pomorie.bg, като посочи своите имена, телефон за обратна връзкаи ел. поща.Повече за условията на конкурса може да видите тук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега