Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Контрабандни златни накити задържаха митническите служители в Малко Търново

Контрабандни златни накити задържаха митническите служители в Малко Търново

Установени са общо 794 грама недекларирани бижутерски изделия - пръстени, гривни, обеци, медальони и др., които според първоначалната експертиза от вещо лице са изработени от 14-каратово злато и са на обща стойност 63 520 лева.

Контрабандни златни накити на стойност над 60 000 лева задържаха митническите служители на Митнически пункт Малко Търново при проверка на лек автомобил с българска регистрация.Превозното средство пристига на МП Малко Търново на 03.09.2022 г. на трасе „Входящи леки автомобили и автобуси“ от Турция. Шофьорът и пътничката в автомобила –  семейство български граждани, са заявили, че нямат нищо за деклариране. При последвалата проверка митническите инспектори откриват в джобове в дрехите на шофьора с инициали И.А четири пакета с бижутерски изделия от жълт метал. Още два пакета с накити са открити в дрехите на жената с инициали С.А.

Установени са общо 794 грама недекларирани бижутерски изделия - пръстени, гривни, обеци, медальони и др., които според първоначалната експертиза от вещо лице са изработени от 14-каратово злато и са на обща стойност 63 520 лева. По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор от ТД Митница Бургас, което се провежда под надзора на Окръжна прокуратура – Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега