Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Корнелия Нинова и Георги Кадиев са подали оставки

Корнелия Нинова и Георги Кадиев са подали оставки

Корнелия Нинова е подала оставка като заместник-председател на ПГ на Коалиция за България, но тя остава депутат. Георги Кадиев също е подал оставка и като народен представител, и като член на ИБ на БСП. Това става ясно от изказване на Антон Кутев след пленума на БСП снощи.

Корнелия Нинова е подала оставка като заместник-председател на ПГ на Коалиция за България, но тя остава депутат. Георги Кадиев също е подал оставка и като народен представител, и като член на ИБ на БСП. Това става ясно от изказване на Антон Кутев след пленума на БСП снощи.

Припомняме, че след 8-часово заседание социалистите дадоха мандат на Станишев за промени в изпълнителоното бюро и предизборния щаб на партитята, които той трябва да предложи на следващ пленум. Червеният пленум обаче не определи коя е най-подходящата дата за вот, въпреки че в доклада си по-рано през деня лидерът поиска това да се случи до края на юли. По-вероятно е изборите да са в началото на септември, коментираха членове на соцръководството, след като пленумът масово се обяви срещу избързването и изтеглянето но вота след месец.

"Смятам, че не само лидерът на БСП трябва да носи отговорност и когато искаш носене на отговорност, трябва да дадеш личен пример. Това каза Нинова пред журналисти, цитирана от Фокус. „Аз казах – поемам своята и подавам оставка от поста, който заемам. Не сме решили дали ще има конгрес преди срещата на Бузлуджа”, добави Нинова.

Кадиев обясни пред журналисти, че е далеч от „упражненията“ да напуска групата и да остане в парламента и с оставката си дал сигнал на ръководството на БСП какво трябва да направи. Кадиев заяви, че вот в края на юли „теоретично може да стане, практически не“ и го определи като „най-бързия път към ада за България“. На пленума на партията лидерът Сергей Станишев се обяви за избори до края на следващия месец.

„Това означава листите да са регистрирани до края на юни, отделно самият период юли и за кампания, и за избори, е безумен. Кое налагаше на БСП за три дни да сдаде всичко, да обяви, че правителството за нищо не става и да отиде на избори в края на юли“, попита Кадиев.Той предупреди, че това означава „моментална метла“ за хиляди членове на БСП, „защото следващите няма да ни простят“ и всичко това, „за да спасим четири-пет човека от ръководството, които са решили, че всичко се върти около тях“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега