Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От ПП "Странджа" спряха спорния конкурс за ремонт на сайта си

От ПП "Странджа" спряха спорния конкурс за ремонт на сайта си

ПП "Странджа" спря спорния конкурс за ремонт и разширение на сайта си за сумата от 320 000 лв. Това се случи още преди Комисията за защита на конкуренцията да излезе с решение по казуса, след като до нея бе подаден сигнал от Национална асоциация „Българско Черноморие "(НАБЧ). Ръководството е анулирало поръчката, признавайки, че изискванията на конкурса са непосилни за повечето участници.

ПП "Странджа" спря спорния конкурс за ремонт и разширение на сайта си за сумата от 320 000 лв. Това се случи още преди Комисията за защита на конкуренцията да излезе с решение по казуса, след като до нея бе подаден сигнал от Национална асоциация „Българско Черноморие "(НАБЧ). Ръководството е анулирало поръчката, признавайки, че изискванията на конкурса са непосилни за повечето участници.

В заповедта за прекратяване на конкурса, директорът на парка инж. Петко Нанчев пише: "От работата на комисията е видно, че до етап "оценка на предложенията" е допуснат само един участник, който отговаря на техническите възможности и квалификация поставени от възложителя за участие в процедурата. С което се потвърждава твърдението на жалбоподателя. Считам, че за да бъдат изпълнени принципите, заложени в чл. 2 от ЗОП за свободна и лоялна конкуренция, и равнопоставеност и недопускане на дискриминация, процедурата следва да бъде прекратена и обявена отново след коригиране на изискванията за технически възможности и квалификация, на които участникът в процедурата задължително трябва да отговаря".

Припомняме ви, че проектът за електронния сайт включва разширяване на интернет страницата на парка, превеждането й на английски език, както и изграждане на цялостна система за електронно представяне и подпомагане на дейности с хардуерно и софтуерно обезпечаване. Крайната сума по него възлизаше на 384 000 лв. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега