Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Костадин Костадинов: Очевидно е, че Кирил Петков не си взима сам решенията

Костадин Костадинов: Очевидно е, че Кирил Петков не си взима сам решенията

"На правителството е спусната заповед за зеления сертификат"

Има заповед, спусната на правителството на България, според която зеленият сертификат ще стане задължителен за всички административни сгради. Това мнение изказа пред БНР Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“ и на парламентарната група на партията в 47 Народно събрание.Той уточни, че партията му е срещу принудителното ваксиниране, каквото според него се налага със зеления сертификат.„Не съм сигурен, че това, което каза министър-председателят за отпадането на зеления сертификат при 75% ваксинирани, ще стане. Очевидно е, че той не си взема решенията сам“, категоричен беше Костадинов.

За организирания от "Възраждане" протест пред Народното събрание на 12 януари той заяви, че ще обедини различни хора - и ваксинирани, и неваксинирани, защото според него хората не трябва да бъдат делени на този принцип.

„Може да ви изненадам, но на протестът ще дойдат много хора, които са ваксинирани принудително. Хора, които ме потърсиха и ми казаха, че не са искали да се ваксинират, но в противен случай са щели да бъдат уволнени. Тези хора ще дойдат и ще говорят. Ще дойдат и хора, които са се ваксинирали и са се разболели. Изрично ме попитаха: „може ли“.  Естествено, че може! Не искаме да има деление е в обществото на ваксинирани и неваксинирани“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега