Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Костадинов: До края на месеца правителството приключва

Костадинов: До края на месеца правителството приключва

Според него "Възраждане" ще подкрепи бюджета, ако паднат допълнителните 2 млрд. дълг.

"Правителството и парламента фалира идейно и като компетенции. Единственото решение е разпускане на парламента, оставка на правителството и нови избори. До края на месеца правителството приключва. Дори да си купят още депутати, те ще зависят много от тях. Този парламент се изчерпа". Това заяви за Nova лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той коментира и скандалите в ИТН. "Погнусен съм от настоящата политическа ситуация. Виждаме дъно на дъната. И друг път е имало покупко-продажба на депутати, но тази коалиция започна с големи обещания, искаше да наложи нов морал. Новият ГЕРБ смения стария. Ние нищо не обещаваме, а показваме", посочи той. 

По думите му който подкрепи ДПС си подписва смъртната присъда. "Не можем да подкрепим бюджет, който задълбочава задлъжнелостта на България. Ако паднат допълнителните 2 млрд. дълг, ще подкрепим бюджета. Няма да го направят, защото не им излизат сметките. Властта не е лоялна на обществото, а на американското посолство", коментира Костадинов.

Според него на изборите ще се отиде като на референдум. "Възраждане" ще спечели изборите и ще изтеглим планът за влизане в еврозоната. С изборите ще се излекува политическата система. Несериозно е да говорим за руски интереси във властта", смята той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега