Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Костадинов към ПП-ДБ: Нямате морално право да сте тук, върнете мандата

Костадинов към ПП-ДБ: Нямате морално право да сте тук, върнете мандата

"От вчера втората по големина политическа сила в парламента няма моралното основание да заема банките в пленарната зала. Тя загуби всякаква законова легитимност, защото всяка една политическа сила, която поставя своята дейност в услуга на чужда държава, трябва да бъде забранена", посочи Костадинов.

"Това, което се случи вчера тук, при изслушването на председателя на ДАНС, беше абсолютно безпрецедентно за българската история. Именно вчера бяха вдигнати маските на задкулисието и стана ясно нещо, което българските граждани знаят отдавна, и което обяснява ниската избирателна активност. Стана ясно това, че нашата страна няма своя собствена, суверенна политика, че тя е овладяна държава - управлявана отвън територия." Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на днешното пленарно заседание, което стартира с десетминутна пауза поради напрежение между "Възраждане" и "Продължаваме промяната". 

"От вчера втората по големина политическа сила в парламента няма моралното основание да заема банките в пленарната зала. Тя загуби всякаква законова легитимност, защото всяка една политическа сила, която поставя своята дейност в услуга на чужда държава, трябва да бъде забранена", посочи Костадинов. 

Лидерът на "Възраждане" призова втората политическа сила да върне мандата "незабавно". Костадинов настоя да се каже кое е посолството, с което са съгласували назначенията в службите. 

"Искам да си представите какво ще се случи с "Възраждане", ако ние кажем, че трябва да съгласуваме назначения в службите с посолството или посолствата. Представете си каква би била реакцията. Последваха реплики между депутатите в пленарна зала, и бе дадена почивка за успокоение на страстите.

Пленарно заседание на 49-то Народно събрание

Пленарно заседание на 49-то Народно събрание

Публикувахте от Народно събрание на Република България в Вторник, 30 май 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега