Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Костов: ГЕРБ не става силен с нашето доверие

Костов: ГЕРБ не става силен с нашето доверие

Проблемът е, че престъпността не се бори с демократични средства Въздържанието ни означава протегната ръка към правителството. Tака лидерът на ДСБ Иван Костов обясни решението на тъмно сините да гласуват "въздържал се" по време на вота на доверие към правителството в предаването "Нека говорят" по bTV.

Проблемът е, че престъпността не се бори с демократични средства Въздържанието ни означава протегната ръка към правителството. Tака лидерът на ДСБ Иван Костов обясни решението на тъмно сините да гласуват "въздържал се" по време на вота на доверие към правителството в предаването "Нека говорят" по bTV. По думите му ДСБ в никакъв случай не искат ГЕРБ да е слаб, както твърдеше премиерът Бойко Борисов.

"Те поискаха нашето доверие, за да не останат само с подкрепата на „Атака”, защото тогава евролиберали ще кажат, че не може да се управлява само с ксенофобска политика. ГЕРБ не става силен с нашето доверие. Не можем да помогнем, на който и да е от тези СРС-та да излезе от тях”, коментира Костов. По думите на Костов той не е обещавал подкрепа, в зависимост дали ще има осигурен пост или не.

Според него Борисов трябва да прекрати тази атака, но само със средствата на демократично избран премиер. "Много хора са крайно разтревожени от полицейския произвол, от тези ужасни СРС-та, които непрекъснато се подмятат в публичното пространство. Ние подкрепяме целите за справяне с престъпността, но не толерираме методите, покоито това се прави. Ако демократите използват недемократични методи, не можем да ги подкрепим", беше категоричен Командира.

По думите му полицейсите акции не са били медиен шум. "МВР свърши част от своята работа, натискът на МВР срещу престъпния конгломерат започва да придобива отчаян характер", казва той. Реформите буксуват, защото липсва капацитет и виждане за цялостна реформа в съдебната власт, смята Косстов.

Източник: БЛИЦ

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега