Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Край на COVID мерките в редица държави

Край на COVID мерките в редица държави

Междувременно в новозеландската столица - Уелингтън, полицията освободи района около сградата на парламента, който през последните няколко дни беше окупиран от протестиращи.

Швеция вече отмени повечето ограничения свързани с пандемията. От 24-и февруари - месец по-рано от очакваното, ще паднат мерките и във Великобритания. От първи март подобна стъпкa предприема и Чехия, предава БНТ.

Междувременно в новозеландската столица - Уелингтън, полицията освободи района около сградата на парламента, който през последните няколко дни беше окупиран от протестиращи. Повече от 50 души бяха арестувани. Според премиера Джасинда Ардърн всеки има право да протестира, но, когато това пречи на ритъма на нормалния живот и придвижването е затрудено, трябва да се предприемат мерки.

В Канада премиерът Джъстин Трюдо нарече протестите срещу Ковид мерките, които продължават вече втора седмица, неприемливи."Господин председател, не можеш да спреш пандемията с блокади. Не можеш да я спреш със заповеди, нито със законодателство. Тя може да бъде спряна, когато се разчита на науката, като се предприемат мерки за общественото здраве и чрез ваксинация! Точно върху това се фокусирахме през последните две години. И дори канадците да са изморени и нетърпеливи всичко да приключи, ние ще бъдем до тях, ще продължим да ги подкрепяме и ще правим всичко възможно пандемията да свърши!", заяви министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега