Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал

Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал

Благотворителното събитие ще се проведе на 30-ти ноември от 19.00 ч.,като каузата зад която застават бургаските красавици тази година е в помощ но неонатологичното отделение към УМБАЛ Бургас.

Три знойни красавици позираха в специална фотосесия по повод организирания от Мисис Бургас благотворителен бал. Диана Велева, Дияна Койчева и Теодора Иванова застанаха пред обектива на талантливата фотографка и дългогодишен приятел на конкурса Яна Гергова. Снимките се осъществиха този уикенд в Гранд хотел и СПА Приморец, който е и домакин на предстоящото бляскаво събитие. Роклите,с които бяха облечени дамите са на прекрасната дизайнерка Мария Диомова. 

Благотворителното събитие ще се проведе на 30-ти ноември от 19.00 ч.,като каузата зад която застават бургаските красавици тази година е в помощ но неонатологичното отделение към УМБАЛ Бургас. Със събраните средства ще бъдат закупени консумативи за отделението, в което се лекуват най-малките пациенти. 

Всички,които имат желание да се включат в благородната кауза могат да го направят,като закупят куверт за събитието и станат част от красивата бална вечер,която организаторите на конкурса за красота ще подарят на жители и гости на морския град. 

Дългогодишните партньори на Мисис Бургас също подкрепиха благородната инициатива и ще изненадат гостите на балната вечер. Много изненади,приятни изживявания, красота и блясък очакват гостите на благотворителното мероприятие. 

Това е и първото светско събитие в морския град,което слага началото на празничните коледно-новогодишни мероприятия. Канят се всички,които имат желание да бъдат съпричастни към каузата и да станат част от голямото семейство,наречено Мисис Бургас.

За повече информация, може да пишете на страницата ни във фейсбук Мисис Бургас!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега