Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Краят на една ера: Лео Меси поискал да напусне Барселона?

Краят на една ера: Лео Меси поискал да напусне Барселона?

Този път слуховете може да се окажат верни.

Макар през последните години Лионел Меси да отричаше всяка спекулация за трансфер в друг отбор, този път слуховете за това може да се окажат верни. Според световните агенции, шесткратният носител на Златната топка е изпратил официално писмо, с което е изразил желанието си да активира клауза за свободен трансфер още това лято, за да започне следващия сезон в друг тим.

Новината бе потвърдена от източници на АР, CNN и ВВС. Към момента обаче няма официално изявление нито от страна на Меси, нито от страна на Барселона. Експертите пък коментират, че това ще истински край на една звездна ера. И макар футболната звезда да е желан в на практика всички европейски отбори, малко са тези, които ще могат да си го позволят. Според АР, основните претенденти са Манчестър Сити и ПСЖ.

Напрежението в каталунския тим назрява от няколко години. Спекулациите за неразбирателство между Меси и ръководството също допринасяха за подклаждане на конфликта. Капакът обаче се оказа критичният сезон, който приключи за Барса с рекордна загуба от Байерн Мюнхен, уволнение на треньора и насрочени избори за президент на тима. И въпреки че промените в ръководството вече започнаха, оказва се, че това няма да бъде достатъчно за Меси да остане "у дома" в Каталуния.

Феноменалният играч е част от Барса от младежките си години. Пристига в Испания през 2000 г. директно привлечен в младежката академия на Барселона. Оттам бързо се изкачва до титлата "звезда на отбора" със своята изобретателност и находчивост.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега