Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Криминално проявен от Сливен катастрофира на "Тройката" след гонка с полицията

Криминално проявен от Сливен катастрофира на "Тройката" след гонка с полицията

Водачът не е консумирал алкохол и не е бил под въздействието на наркотици.

Криминално проявен мъж на 39 години от Сливен катастрофира на площад "Тройката" след гонка с полицията. Шофьорът няма книжка и никога не е притежавал такава, информират от ОДМВР - Бургас. Водачът и придружаващият го 27-годишен криминално проявен бургазлия са задържани.

Сцената се разиграла късно снощи, около 23:30 часа. На бул. "Христо Ботев" полицейски патрул опитал да спре за проверка лека кола с марка BMW, движеща се с включени дълги светлини. Водачът на автомобила не се съобразил с полицейските разпореждания и увеличавайки скоростта си се отправил в посока ж.п. гара – Бургас. Полицаите го последвали. За съдействие към мястото на инцидента се насочили и други полицейски екипи. 

BMW-то продължило да се движи с висока скорост по бул. „Булаир“, като в района на пешеходната зона с бул. „Алеко Богориди“, рязко завил вляво и се отправил в посока Община – Бургас. Там с десен завой продължил по ул. „Александровска“ и в края на площад „Тройката“ самокатастрофирал.

Установено е, че автомобила е управляван от 39-годишен криминално проявен мъж от Сливен, придружаван от 27 годишен криминално проявен бургазлия. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа.

В резултат на полицейските действия е установено, че регистрационните табели на BMW-то са от друго моторно превозно средство, като към момента на инцидента не са били обявени за издирване. Направен е първоначален оглед на местопроизшествието в тъмната част на денонощието, като след вдигане на леката кола от площад „Тройката“ предстои извършване на претърсване на автомобила.

По случая в Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега