Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Криминално проявени бургазлии свиха багажа на чешки стопаджия

Криминално проявени бургазлии свиха багажа на чешки стопаджия

Непознатите качили туриста в колата си, но малко по-късно го свалили от купето, без да му върнат раницата. И тримата мъже са задържани малко по-късно, а раницата на чужденеца е открита.

Трима криминално проявени бургазлии свиха багажа на чешки стопаджия, информират от ОДМВР. Непознатите качили туриста в колата си, но малко по-късно го свалили от купето, без да му върнат раницата. И тримата мъже са задържани малко по-късно, а раницата на чужденеца е открита.

Случаят е регистриран в четвъртък, около 11:30 часа. 27-годишният чешки турист разказал, че пътувал на стоп в посока Малко Търново. В района на бетоновия възел в Царево,е качен от лек автомобил с трима мъже в него. Поради липса на място, раницатана чеха, съдържаща лични вещи и документи, е поставена в багажника наавтомобила.

Непосредствено след тръгването, на не повече от около 300 м, автомобилътспрял, непознатите свалили туриста от купето и се върнали към Царево, без да мувърнат багажа. Своевременно полицейските служители съвместно със служителите отГраничен полицейски участък – Царево, задържали на КПП - "Караагач" въпроснияавтомобил.

С него се придвижвали трима криминално проявени бургазлии на 28, 29 и 33 години. В резултат наполицейските действия багажа на чеха е открит в изоставено избено помещение, разположенона ул. "Михаил Герджиков" № 64.

Работата по случая продължава от служители наРайонно управление – Царево.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега