Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КСТ "Поморие" отбеляза 10 годишен юбилей

КСТ "Поморие" отбеляза 10 годишен юбилей

По повод празника на град Поморие и десетгодишния юбилей на Клуб по спортни танци „Поморие” и тази година бе организаран Турнир по спортни танци. Рекорден брой танцови двойки -174- се впуснаха в една красива надпревара за купата на Община Поморие.

По повод празника на град Поморие и десетгодишния юбилей на Клуб по спортни танци „Поморие”  и тази година бе организаран Турнир по спортни танци. Рекорден брой танцови двойки -174- се впуснаха в една красива надпревара за купата на Община Поморие.Тази година за първи път на клуба организатор бе дадена възможността да представи на своя територия турнир от най-висок ранг за Купа България.

В първата част на състезанието се състоя открит турнир за различни класове.След серия от сребърни и бронзови медали най-после и златото „увисна” на седемгодишните Давид Абрашев и Марта Долгушина.Украинско-българският тандем перфектно изпълни своите танци и заслужено извоюва първото място.Съвсем малко не достигна за медалите на Борис Савов и Карина Венева, които се класираха 4-ти. Изключително успорвано премина състезането в клас 11Е, където две традиционно силни двойки на клуба влязоха в танцова борба.Станислав Стойчев и Елена Севастиянова, както и Дейвид Йовчев и Йоана Хараламбова, са сред българските двойки първенци на всички турнири в този клас.

Единствено и само моментното състояние на децата бе решаващо за крайното класиране, където Дейвид и Йоана бяха първи, а среброто остана за Стаси и Елена.Дебют в същия клас направиха и Алекс Жечев и Ния Георгиева. При юношите клас „ц”, Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова оставиха всякаква конкуренция зад себе си. Още един златен медал спечелиха Мони и Мари в латиноамериканските танци на Купа България и сребро в стандартните. Младежи клас„Б” бе едно от най-успорваните състезания,където финалисти станаха представителите на КСТ ”Поморие” - Добри Петров и Лора Трендафилова.

Двойката показа голям напредък и даде заявка за все по-големи успехи. Официалната част на турнира бе открита от кмета на града Иван Алексиев, който обяви клуб„Поморие” за най-добрия клуб в страната,което бе голямо признание за треньорите Никола Абрашев, Явор Вълчев и Мария Андреева. Танцова комисия от най-висока съдийска категория следеше за изпълнението на двойките. Поздравителни адреси от водещите танцови клубове в страната бяха връчени на клуба юбиляр. Председателят на БФСТ Силвия Живова, както Красимир Евтимов - председател на съдийската колегия, поздравиха клуба рожденник.

Специален танцов поздрав и от клуб по спортни танци София Данс беше изненада за домакините. Всички призьори бяха наградени от кмета на Община Поморие Иван Алексиев, председателя на ОбС Поморие д-р Милена Енева, зам.кметът Илия Джингов, общинският съветник Детелин Лилов и експертът по спорт към Община Поморие Аделина Чолева. КСТ ”Поморие” поднесе и специален подарък на Галина Ганчева, собственик на транспортна фирма „Перота”, в знак на благодарността си за постоянната подкрепа!  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега