Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КСТ "Поморие" с два сребърни медала от държавен турнир

КСТ "Поморие" с два сребърни медала от държавен турнир

На провелия се през изминалия уикенд държавен турнир втори ранг по спортни танци, Община Поморие бе представена от клуб по спортни танци „Поморие”.

На провелия се през изминалия уикенд държавен турнир втори ранг по спортни танци, Община Поморие бе представена от клуб по спортни танци „Поморие”. Рекорден брой двойки се впуснаха в танцовата надпревара в гр. София. Балната атмосфера на танцовата зала в луксозния хотел „Дедеман” допринесе за прекрасните изпълнения на състезателите. Още рано сутринта на паркета излязоха най-младите танцьори в клас 9Е.

Дебют на сцената направиха и шест годишните поморийчета Давид Абрашев и Марта Дългушина. Видимо притеснени, но бурно аплодирани от публиката, Давид и Марта завоюваха сребърните медали. Непосредствено след тях на финал се класираха Станислав Иванов и Елена Севастиянова в клас 11Е. Съвсем малко не достигна на децата да вземат медал, нареждайки се най-близо до почетната стълбичка.

Във втората част на състезанието още един медал зарадва треньорите на КСТ „Поморие”. Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова грабнаха среброто в клас 13Ц. Техните съотборници Никола Илиев и Ивон Дерменджиева също се класираха на 3то място при единадесет годишните клас Д. В заключителната част на турнира взеха участие два танцови тандема от Поморие.

В клас 18Б латиноамерикански танци представиха Добри Петров и Лора Трендафилова. Изключителен успех за Кристиан Диамандиев и Десислава Трифонова, които спечелиха среброто, сестезавайки се за първи път в големия клас 15Ц. Поморийският клуб се подготвя за поредното международно състезание и открит турнир в Монтана през идния уикенд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега