Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КСТ "Поморие" станаха първи в България и Европа

КСТ "Поморие" станаха първи в България и Европа

Високите успехи в спорта не подминаха КСТ „Поморие” и през месец октомври. Под ръководството на своите треньори Н. Абрашев, Я. Вълчев, М. Апостолова и Д. Вълчева, танцьорите постигнаха изключителни резултати както на родна земя, така и отвъд пределите й.

Високите успехи в спорта не подминаха КСТ„Поморие” и през месец октомври. Подръководството на своите треньори Н. Абрашев, Я. Вълчев, М. Апостолова и Д.Вълчева, танцьорите постигнаха изключителни резултати както на родна земя, такаи отвъд пределите й.

Началото бепоставено на Държавния турнир за Купа България в Сливен, където двойката на Станислав Младенов и Изабел Иванова секласира на първо място в клас 15С и завоюва сребърен медал при юноши старшавъзраст на St.

Следмножеството златни медали в българския шампионат,състезателите на „Поморие” направиха поредния си пробив на европейскитекласации. При оспорвана надпревара вхърватския град Новаля, спортистите ни се завърнаха с 1 бронзов и 1 сребъренмедал за двойката на Стилиян Николов иГергана Велкова и с 2 златни медала за ГеоргиЕнчев и Десислава Трифонова.

Седмицапо-късно Георги и Десиславатриумфираха в Тирана, Албания и отново се окичиха със златни медали, заемайкипървото място при юноши старша възраст.В същияпериод Никола Илиев и Радина Бакърджиевавлязоха в танцова битка в Турция и се класираха на четвърто място при юношитемладша възраст и пето място в старша.

В края наоктомври клубът на Поморие отпътува за Букурещ, Румъния, където се състезава сповече от 30 двойки във всеки клас. Въпреки силната конкуренция в отделнитесерии, Давид Абрашев и Нанси Панайотовауспяха да спечелят третото място на La и станаха четвърти на St при по-големите деца до 11 години. Стилиян Николов и Гергана Велковадостигнаха до полуфинал, благодарение на изключителното си представяне.

За пореден път състезателите и треньорите отКлуб по спортни танци „Поморие” доказаха, че техният дух, усърдна работа ипостоянство са съизмерими с тези на спортистите в световен мащаб. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега