Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кубрат Пулев няма да влиза в политиката, засега

Кубрат Пулев няма да влиза в политиката, засега

Не изключва обаче възможността след време да има своя партия

На този етап Кубрат Пулев няма да влиза в политиката. Това заяви той в студиото на "Тази сутрин". Не изключва обаче възможността след време да има своя партия. Кобрата също така не изключва и да се кандидатира за президент. По неговите думи много негови приятели са му казвали, че трябва да се включи в политиката и "може би този ден е близо".

Пулев сподели, че е мислил и за име на своята евентуална политическа формация и е харесал "Велика България", защото за него "България е велика". Що се отнася до направеното му от председателя на КОД Петър Москов предложение да влезе сега в политиката, Кубрат Пулев заяви, че на този етап щепродължи да дава на българите "готина енергия от боксовия ринг".

Боксьорът заяви още, че не може да бъде използван и няма да го позволи. Сигурен е, че не това е била целта на предложението на Москов, чиято формация определикато "готини хора на фона на политическата прослойка". На въпроса дали би се кандидатирал за президент Пулев отговори: "Защо не?". Понеговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори, но не товае най-важното, а какво ще се направи за България.

Според него страната има нужда от силно управление, а в момента "нямадържавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да правикаквото си иска". Ако влезе в политиката, боксьорът ще разчита на подкрепата на българския народ. Първото нещо, което би направил като политик, е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в "окаяно състояние". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега