Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кунчев: Рано или късно ще има самоограничаване на инфекцията с коронавирус

Кунчев: Рано или късно ще има самоограничаване на инфекцията с коронавирус

"Ако позволим на по 20-30-50 души да се събират по заведения, това неминуемо ще доведе до пламаване на нови огнище и налагане на нови рестрикции“, предупреди Кунчев.

Ще има самоограничаване на инфекцията рано или късно, но никой не може да каже кога точно ще се случи. Това коментира главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, цитиран от NOVA.

По думите му самоограничаването в даден момент е типично за подобен вид инфекции. А компенсирането на личната безотговорност с предприемането на мерки за цялото общество, според него, не е правилно. „Не ми харесва, че много хора възприеха облекчаването на мерките като край на ситуацията“, посочи той.„Определено не е край. В България имаме привилегията да видим различните картинки. Ако в цялата страна се случи това, което се случи във Видин, би било трагедия. Няма да е италианският вариант, нито нюйоркският, но ще бъде много тежко“, каза още Кунчев.

Специалистът допусна, че ситуацията във Видин може да се повтори в други райони в страната, да се налагат строги мерки и ограничения.„В края на краищата ние ще ограничим инфекцията, но това ще стане по-бавно и с по-много жертви“, обясни главният държавен здравен инспектор.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега