Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Курс по японски език и култура за деца и ученици от 31 юли до 11 август в Бургас

Курс по японски език и култура за деца и ученици от 31 юли до 11 август в Бургас

За най-малките - 6-10 годишна възраст, „Приказна Япония“ предлага двуседмична сутрешна приказна феерия, която ще започва в 09.00 и ще завършва в 13.00 часа.

Филиал Бургас на Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и Факултет по класически и нови филологии, Катедра „Японистика“ канят любителите на японския език и култура на лятно приключение в Бургас в периода 31 юли – 11 август.

За най-малките - 6-10 годишна възраст, „Приказна Япония“ предлага двуседмична сутрешна приказна феерия, която ще започва в 09.00 и ще завършва в 13.00 часа. Заедно с преподаватели и студенти от катедра „Японистика“ най-малките почитатели на японската култура ще пеят, танцуват, рисуват и играят, ще правят първи стъпки в йероглифите, ще творят и спортуват – всичко в духа на японската култура с много пъстрота, емоция, с виртуални пътешествия и практически работилници.

„Cool Japan” е за всички, които обичат аниме, японски сериали, самураи и геймъри и искат да разберат повече за страната на изгряващото слънце, искат да направят първи стъпки в японския език и да разгърнат вълшебното покривало на японската енигма, да се срещнат с единомишленици и да се забавляват заедно чрез интерактивни занятия и практически работилници.

В периода 31 юли – 11 август Филиала на Софийския университет в Бургас предлага двуседмично следобедно „учебно парти“, което ще започва всеки работен ден от 14.00 и официално приключва в 18.00 часа.

Побързайте местата са ограничени.

За допълнителна информация и записване можете да позвъните на телефон: 0885 985 544 и на имейл: info@burgas.uni-sofia.bg на Филиал Бургас на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега