Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лагерът на ДЮШ "Поморие" приключи успешно

Лагерът на ДЮШ "Поморие" приключи успешно

От 2 до 9 април 2016 година детско-юношеската школа към ОФК "Поморие" бе на пролетен лагер в Смолян. Под ръководството на своите треньори Лъчезар Данев и Лазар Тонозлиев, младите футболисти стриктно следваха начертания тренировъчен план.

От 2 до 9 април 2016 година детско-юношескаташкола към ОФК "Поморие" бе на пролетен лагер в Смолян. Подръководството на своите треньори Лъчезар Данев и Лазар Тонозлиев, младите футболистистриктно следваха начертания тренировъчен план. 

В рамките на престоя си отборите на деца “Б” и юноши младша възраст посетиха интересни места в града ирегиона и изиграха няколко важни контролни срещи. Преди да потеглят възпитаницитена Данев играха и с тима от Златоград, като го надвиха с 1:0. Победният гол береализиран от Николай Горанов.

За трета пореднагодина общински футболен клуб "Поморие" организира пролетен лагер за своитефутболни надежди. Това не само допринася за спортните умения на децата, нообогатява техните знания и култура, изгражда ги като един отбор.

След края на лагера, младите футболисти изиграха пет мача. Ето и резултатите:

09.04.2016 г. /събота/
• Деца “Футбол 7” с треньор Красимир Пчеларов играха с отбора на ДФК “Звездичка” на с.к. “Звездичка”. Мачът завърши с 4:3 за „Поморие”. Голмайстори за тима бяха Кристиян Белчев с 2 попадения и Радослав Митев с 1 гол и 1 автогол.

10.04.2016 г. /неделя/
• Юноши младша възраст играха на стадион Поморие с отбора  на ОФК „Странджа-Агрокорн” Средец. Възпитаниците на Лазар Тонозлиев победиха с 2:0, като и двете попадения бяха дело на Любомир Георгиев.
• Деца “Б” с треньор Лъчезар Данев гостуваха на ОФК „Ямбол 2004” и завършиха с равен резултат от 1:1. Голът в полза за тима ни отбеляза Цветомир Цайков.
• Деца „Футбол 9” играха на с.к. “Каменица-Арена” Бургас и победиха с 3:0 тима на ФК „Бъдеще”.
• Деца „Футбол 5” се срещнаха  с отбора на ФК “Бъдеще” на с.к. “Изгрев” Бургас. Мачът завърши без победител при резултат 2:2. Голмайстори за ОФК “Поморие” бяха Радослав Митев  и Даниел Бреянов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега