Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Левицата събира електората си в "Ден на гнева"

Левицата събира електората си в "Ден на гнева"

И тази година първомайският протест на левицата ще мине под мотото: "Първи май – Ден на гнева".

И тази година първомайският протест на левицата ще мине под мотото: "Първи май – Ден на гнева". Червената проява е насрочана за утре на пл. „Народно събрание“, като от "Позитано" 20 се надяват в похода им да участват хиляди леви симпатизанти.

От 11.00 часа на площада ще започне протестен митинг, на който лидерите на БСП ще изразят волята на трудещите се за едно по-добро бъдеще, за изход от кризата, икономически растеж, нови работни места и по-високи доходи в България.

"В Деня на гнева българите имат възможност да покажат и червен картон на управляващите от ГЕРБ", твърдят социалистите. На площада червени младежи пък ще организират акция: "Бюджет та дрънка. Да помогнем с последните си жълти стотинки на министър Дянков да върже бюджета".

Около 12.00 часа участниците в митинга ще се включат в протестно шествие, което ще започне от пл. „Народно събрание“, по бул. „Цар Освободител” до лятната естрада в Борисовата градина, където ще бъде отбелязан празникът на в. „Дума“ и левия печат.

Бургаските социалисти също ще отбележат Международния ден на труда. От 10 часа  те ще се съберат пред часовника до Общината. Нетрадиционното в проявата тази година е,  че шествието ще премине по ул. „Богориди“ до сцената на „Охлюва“  в морската градина под неравноделния такт на българската народна музика.

„Искаме да придадем български характер  на международния ден на трудещите се“,  сподели лидерът на бургаските социалисти Павел Маринов. На „Охлюва” изпълнители на фолклорна музика ще изнесат концерт за бургазлии  по повод празника.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега