Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лидерите на Реформаторски блок - Бургас регистрираха коалицията за местните избори

Лидерите на Реформаторски блок - Бургас регистрираха коалицията за местните избори

Лидерите на Реформаторски блок - Бургас заедно регистрираха коалицията за местните избори на 25 октомври. По традиция документите бяха донесени в синя папка. Те бяха входирани тази сутрин в Общинската избирателна комисия от секретаря на областния съвет на СДС Тошко Иванов, регионалния координатор на ДСБ д-р Георги Митев, общинския председател на ДБГ Живко Табаков, областния координатор на БЗНС Дойчо Дойчев и общинския лидер на НПСД Мехмед Катърджьолу.

Лидерите на Реформаторски блок -  Бургас заедно регистрираха  коалицията за местните избори на 25 октомври. По традиция документите бяха донесени в синя папка. Те бяха входирани  тази сутрин в Общинската избирателна комисия от секретаря на областния съвет на СДС Тошко Иванов, регионалния  координатор на ДСБ д-р Георги Митев, общинския председател  на ДБГ Живко Табаков, областния  координатор на БЗНС Дойчо Дойчев и общинския лидер на НПСД Мехмед Катърджьолу. 

Реформаторите обявиха, че листата с кандидати за общински съветници ще бъде представена до края на седмицата. „Надявам се  избирателите  да  разпознаят в нас -  представителите  на Реформаторския блок, по-добрите кандидати за общински съветници”, каза Тошко Иванов.  

Д-р Георги Митев заяви, че регистрирането на коалицията навръх Кръстовден е добър знак и си пожела реформаторите да имат повече от  добро представителство в Общинския съвет. „Явяваме се единни в Бургас и това е най-голямото ни предимство за отличен резултат. В коалицията участват 5 партии и независимо от това кой ще е на първо, на пето или на петдесет и първо място, всеки ще излъчи своето послание”, каза Живко Табаков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега