Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лопез: Липсата на Роналдо в Реал Мадрид се усеща винаги

Лопез: Липсата на Роналдо в Реал Мадрид се усеща винаги

Стражът на „Лос Бланкос” похвали своите съотборници за отличното представяне при победата над Хетафе но заяви, че липсата на звездния нападател Кристиано Роналдо е била осезаема. Вратарят Диего Лопез твърди, че 29-годишният португалски национал, който изтърпява наказание от три мача, си остава ключова фигура в отбора на Реал Мадрид и е липсвал на тима, въпреки победата над Хетафе.

Стражът на „ЛосБланкос” похвали своите съотборници за отличното представяне при победата надХетафе но заяви, че липсата на звездния нападател Кристиано Роналдо е била осезаема. Вратарят Диего Лопезтвърди, че 29-годишният португалски национал, който изтърпява наказание от тримача, си остава ключова фигура в отбора на Реал Мадрид и е липсвал натима, въпреки победата над Хетафе.

Карло Анчелотизаложи на Хосе Родригес и той блесна сизявите си в отсъствието на носителя на „Златната топка”. Талантливиятфутболист откри резултата още в петата минута на мача, а попаденията на КаримБензема и Лука Модрич оформиха крайното 3:0.

По този поводЛопез заяви на официалния сайт на клуба:„Отборът играмного добре от самото начало на мача и ранният първи гол улесни много нещата занас. Мачът протечебез особени трудности и ние знаехме, че трябва да вземем трите точки на всякацена от гостуването, което обикновенно ни създава сериозни проблеми.”

„Целият отборучаства в отбранителните действия и това направи нещата много по-лесни за нас. Роналдо е играч,чиято липса от състава се усеща винаги. За щастие разполагаме и с други играчи,които се представят отлично на този пост, но той е незаменим.”  

Мадридчани посрещат Елче у дома в следващия кръг отПримера Дивисион, като се очаква двата отбора да предложат зрелищен футбол наживо от „Сантиаго Бернабау” в съботавечер.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега