Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лудогорец представи Чочев, той се прицели в титлата

Лудогорец представи Чочев, той се прицели в титлата

ПФК Лудогорец представи официално новото попълнение Ивайло Чочев. Той получи фланелката с номер 18 от техническия директор Козмин Моци. “Чувствам се добре. Мисля, че преди две години и половина влязохме в контакт.

ПФК Лудогорец представи официално новото попълнение Ивайло Чочев. Той получи фланелката с номер 18 от техническия директор Козмин Моци. “Чувствам се добре. Мисля, че преди две години и половина влязохме в контакт. Още тогава исках да дойда, но от Лудогорец не можаха да се разберат с предишния ми клуб ЦСКА 1948, иначе още тогава бях дал съгласие. Идвам тук, за да стана шампион, за да спечеля Купата и за да играя в европейските турнири”, сподели Чочев. 

“Да, разбира се, че ще е трудно. За всеки един футболист е хубаво и мечтае да играе в европейските турнири, но радващо е, че отборът има доста мачове в първенството, борим се за Купата, така че има доста мачове за всички и мисля, че мога да помогна в тези оставащи други два турнира”, допълни той.

След това халфът говори и за номер 18, с който ще играе за разградчани: “Това е моята рождена дата. В почти цялата ми кариера съм играл с този номер и се радвам, че тук ще мога да играя с него. Един номер, който мисля, че ми носи късмет и с него се представям добре".

"Чочев много добър футболист, но за съжаление не можем да го картотекираме в Европа, но съм сигурен, че ще помогне в другите мачове. На 99% няма да си тръгне някой футболист от Лудогорец", заяви от своя страна Козмин Моци. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега