Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Наставникът на Лудогорец: Имаме доста проблеми, но можем да се справим

Наставникът на Лудогорец: Имаме доста проблеми, но можем да се справим

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната си пресконференция преди домакинството на Нордселанд в четвъртък.„

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната си пресконференция преди домакинството на Нордселанд в четвъртък.„Имаме доста проблеми, но в крайна сметка затова са играчите в Лудогорец, за да можем да се справим“, започна той.„Ако не се възстановят всички играчи се взема друго решение и дано то да бъде удачно“, каза Дерменджиев.

„Победата срещу ЦСКА е важна за самочувствието на отбора и играчите. В края на полусезона знаете, че и психологически и физически отборът е изморен, защото изиграхме 13-14 мача повече от другите. Играчите ще се справят. Мачът в Дания е в миналото и е добра поука“, каза Дерменджиев.„Нордселанд е добър отбор, добре е комплектован, комбинативен, физически добре стои, обигран отбор е. Мачът ще бъде тактически и от двата отбора, дано ние да спечелим“, допълни специалистът."Аз мисля, че отборът доста добре узря и разбраха как трябва да се играят мачовете, за да се печелят", завърши Дерменджиев.

Опитният защитник на Лудогорец Георги Терзиев също бе на пресконференцията преди мача с Нордселанд.„Самият стил е по-различен на скандинавските отбори. Не е за подценяване и мача, който изиграхме там – изкуственият терен. Всичко е по-различно. Това също допринася за резултатите“, започна Терзиев. „Настроението е добро. В един отбор, когато има положителни резултати, всичко е добре. Сега всеки мач си има своята тежест. Но в момента утрешният се явява най-важен, защото знаем, че при победа продължаваме в Европа“, добави той.

„Имам мачове, в които съм играл като десен бек в Лудогорец и Черноморец. По-важно обаче е, че като влезеш да си свършиш работата и да бъдеш полезен на отбора да постигне успехи. Ние сме професионалисти. Това е нашата професия и в края на сезона физическата и емоционалната умора се насъбира. Преди важни мачове като с ЦСКА и утрешния, нагласата преди двубоя е от голямо значене. Всички знаем какъв е зарядът и всичко оставало е на заден план. От нас се изисква утре да спечелим, за да изкарам хубави празници“, завърши Терзиев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега